En bright kille

"If you´re going through hell, keep going..."

-Winston Churchill

Riiiight...

Den öppna dörren var ostängd.
Vem är Spanien?
Varför är Jennifer Lopez?
Gröna äpplen är inte röda.
Tre är inte sju.
Jag mår inte obra.
Textremsa stavas textremsa.
Ord är bokstäver, bokstäver är inte ord.
Där är inte här.
Nu är inte då.
Dikt rimmar inte på fotnot.

Pigg o vaken

Fortfarande vaken och inte ens trött. Blir nog ett 40 timmars pass för mig nu, annars vänder jag nog dygnet helt. Får se vad som händer.

För mycket fritid?

Det kommer aldrig att bli helt jämlikt mellan killar o tjejer. Exempel; killar kan pissa sig själva i munnen utan redskap, det kan inte tjejer. End of discussion.

I brist på bättre saker att läsa

God mintsmak - Hyvä mintum maku
Mikropartiklar av kalcium och aktiv flour - Kalsiummikrokiteitä ja aktiivista flouria
Flourtandkräm - Flouorihammastahna

Sådär, det e typ vad jag läser när jag sitter o skiter, i brist på bättre...och jag vet att ni oxå sitter o läser på era tandkrämstuber, shampoflaskor eller deodoranter när ni klämmer ut en brun...dont deny it!

Läs det med en nypa sanning

Min kuk är inte lång men smal.

Så kan det gå

Den engelska upptäckaren pekar på ett hoppande djur och frågar sin inhemska tjänare;
-"I say, what do you call that animal?"
-"Kangaroo?"
-"Kangaroo you say? Jolly good, a Kangaroo it is."

Och för er som inte fattar skämtet följer en kort förklaring;
Aboriginernas ord för "Jag förstår dig inte" är ju som ni säkert förstår nu; Kangaroo, och det är därför det djuret heter Kangaroo. Spana själva på Wiki om ni inte tror mig :)

Fyra har fyra bokstäver

det finns ganska många som behöver ge utlopp för sin aggressioner, sorg eller whatever. en del dricker sig fulla och spöar upp sin fru som i sin tur skriker på sina barn som i sin tur torterar djur och djuren, well, de får fan ta och finna sig i skiten.
Ta en hankatt och håll den stadigt i famnen med en arm. Med den fria handen fattar du ett trubbigt föremål.
alla behöver ge utlopp för sin skit de samlar inom sig. jag? jo även jag. vad jag gör? skriver en del, klagar som fan.
Slå sedan katten i huvudet hårt nog att den domnar ett par minuter. Var noga med att slå hårt nog första gången då det kan bli svårt att hålla kvar den. 
jag onanerar även en del, runkar. i regel innan jag borstar tänderna, morgon och kväll.
För ned katten i en djup gummistövel med huvudet först så endast baken på katten sticker upp. Tag fram ett rakblad.
visserligen hjälper inte det alltid. det dämpar en vag form av djurisk sexuell impuls men föga mer.
Snabbt som attan skär du av testiklarna på katten. För att undvika blod försök ha ett glödgat järn förberett som du bränner ihop såret med.
jag vet inte, kanske borde jag hitta något mer, något som ger mig...jag vet inte ens. vi får se hur länge det varar.
-"Ser du som han kämpar för att behålla fotfäste?"
-"Tror du?"
-"Ja, det är ju kanske början på slutet."
Du har precis kastrerat en katt.

Infall

Så idag fick jag ett infall och till följd av det spenderade jag hela vägen hem med att försöka få ned detta infall på papper. Visst, det finns inte en chans att få ned det hela på så kort tid, men det var länge sedan jag skrev med samma iver och ,ursäkta om det låter en smula fjolligt nu, passion. Visst, jag har en del ideér i huvudet till noveller och texter, men inga som är utöver det vanliga som detta då kanske är. Nu hoppas jag på att kunna få ned hela texten på papper innan jag tappar intresset. Vi får se vad som händer.
Och förresten, det har ju kommit fram att jag kritiserar en del personer som bloggar eller läser bloggar, att jag kallar dem dumma och en massa annat. Ledsen för det, men tänk såhär; E du klok nog att dra slutsatsen att det är dig jag menar så kan du ju trösta dig med att det finns dem där ute som e dumma nog att inte fatta så mycket.

Puss och adjö

Vad ska man kalla detta??

(Gentleman one) - "Pardon sir, but might I exuse myself and ask you another question?"
(Gentleman 2) - "But of course my good man, and dont mind you did not ask permission for that first question, it´s quite alright. "
(Gentleman one) -"Well I thank you sir. Now, my question, the one I asked permission to ask, is the following, and do pardon me if I am being rude but, are you shaking your legs my good sir?
(Gentleman 2) -"Ah well, what a formidable question indeed. But I must say my good man, that you are misstaking. For you see, I am not shaking my legs at all. "
(Gentleman one) -"I did not say nor did I apply that you where shaking your legs my good sir. It was merely a simple question if you where shaking your legs. "
(Gentleman one) -"Ah I see. Pardon me for my misstake. I do however belive this dialog between us two fine gentlemen, will be rather unread by great meny people, dont u concur?"
(Gentleman 2) -"Oh but yes my fellow sir, you do indeed have a strong point there. This dialog is displayed at an internet-homepage where most visitors are rather...well...idiots im afraid. "
(Gentleman one) -"Oh dear, really so?"
(Gentleman 2) -"Really so I am afraid. Do however not fear my good fellow man, for I belive this conversation will be read by one or two people atleast.
(Gentleman one) -"Ah then, let us continue with the conversation then. But might I suggest a little stretch of legs? Mine are shaking so very terrible now you see.
(Gentleman 2) -"But of course. The conversation is to be continued at a later set of time. I bid you farewell my good gentleman."
(Gentleman one) -"Farewell my good sir.

Hicks, igen

"Är det okej om jag tar en cigg från dig? Jag försöker sluta köpa."

Sancta simplicitas

(Unit) - "Du vet väl om att det finns folk som inte tror att gud existerar va?"
(Troende) - "Omöjligt, det står ju tydligt i bibeln att han gör det."

Havet och jag

Jag var påväg att drunkna. Ibland kämpade jag mot vågorna, mot havet som försökte svälja mig, men ibland kändes det som att jag inte orkade mer och slutade nästan att simma. Men så plötsligt fann jag mig själv fastklamrad på en liten klippa mitt ute i det vida havet. Det var en liten sten, för liten att stå eller sitta på men stor nog att hålla fast vid. Klippan räddade mig och stod fast mot de oändligt många vågorna. I år hängde jag fast vi den stenen ocn de var min ända fasta punkt i livet. Självklart tröttnade jag på att hänga fast där dagarna i ända, men jag visste att jag aldrig skulle kunna besegra havet ensam utan min älskade klippa.
Men så en dag rämnade min klippa och försvann. Jag blev rädd och förtvivlad. Min fasta klippa, mitt allt, mitt enda, var borta och allt som fanns framför mig var hav. Oändligt med kalla och hårda vågor. Jag simmar nu, är trött. Jag vet att den finns där ute någonstans min älskade klippa och jag ska inte låta havet besegra mig tills jag finner den igen.

Retardation

Det ligger till på sådant vis att jag hämtar mycket inspiration från olika genier runtomkring i världen. Författare, konstnärer, komiker eller regissörer. Som en bok jag nyligen läst klart; Moment 22. Gammal klassiker skriven av Joseph Heller. Nu är jag medveten om att de flesta som tittar förbi på blogg.se inte kan läsa, vilket avspeglas i de många bloggar där man fokuserar på bilder och föga text, men jag ville ändå rekommendera den till alla som har tre siffror i sin iq.
(Unit alter ego) - "Unit, antyder du att det finns folk på blogg.se som inte kan läsa, som är tröga, blåsta och rent av lite slöa. "
(Unit) - "Nej, jag antyder inte alls, jag säger rakt ut att de flesta som hänger här är dåligt allmänbildade, har dålig smak och inte har någon som helst aning om vad fan de håller på med i sina värdelösa liv. "
(Unit alter ego) - "Men Unit, påstår du att du har bättre koll på saker? Att du är så mycket bättre än alla andra?"
(Unit) - "Hmm, nej. Men det är inte så svårt att skriva en bra blogg när man är omgiven att ett gäng retards. Ett typexempel på ett av deras inlägg är en bild på någon fjant med texten under; ""Ida skrattttade Sandra, hahahahaha o vie skrattade osså o alla tittade på oss för vi skrattade så mycket men ingen fatta vafför vi skrattade så vi skrattade mer...""
Idioter...."
(Units alter ego) - "Hmm, du vet att deras bloggar e poppulärare än din va?"

Jaja, slut på klagandet.

Mina idoler på komedifronten är George Carlin, som dog tidigare i år, och Bill Hicks som dog för ganska länge sedan. Den senare nämnda e nog bättre för han går in starkare för det han säger och lever sig in ganska bra i det. Han flippar ut och skriker som fan ibland och det är nog svårt att tycka att det är kul i början, men jag kan inte låta bli att älska den galna snubben på scen.
Smakprov:
http://www.youtube.com/watch?v=xRkA6zugNMQ


Icke rökare

Jag röker inte och känner mig ganska sund. Jag dricker en del, mest för att det är gott men ibland för att det är skönt att släppa taget och flyta iväg. Men jag röker inte, nope alls. Varför inte? Ingen aning. Smakar skit, luktar värre och det är dyrt.
Men Bill Hicks lade fram det så jävla snyggt att jag är tvungen att citera honom;

"Non-smokers die every day."

hehe, tänk på det icke rökare. Sov gott :)

3:e september ju, igen

Och så var det den 3:e september...igen. Bli inte så förvånade, det brukar vara den 3:e september denna tiden på året och nästa år, efter den 2:a september kommer det sannolikt att bli den 3:e igen. Bra, då klargorde jag det iallafall, tror det fanns en del där ute som inte var helt på det klara med hur det låg till och när de vaknade i morse gick de; "Shit, det är tamejfan den 3:e september idag. Varför har ingan sagt något? Gösta?...GÖSTA?! Det är ju den 3:e september idag." Eller något i den stilen kanske.

Denna bloggen, den du läser just nu ja, är den bästa i hela världen. Visste du det? Nej det trodde jag inte, inte så många som känner till det. Vadå inte håller med? Det är inte en fråga om smak eller något man kan hålla med, det är en fråga om fakta. Eller inte, jag tycker om den iallafall.
Jag tycker min blogg är den bästa som finns, än så länge iallafall. Varför? För att den är så vackert strukturerad? Nej, inte alls. För att den har den innehåller bilder på mitt föga intressanta liv? Så full av bilder att du först tror att du snubblat in på fel hemsida och hamnat på bilddagboken lr något. Nooo, nada pictura. Så varför Unit, tell us we sooo want to know why oh why your blogg is the best damn blogg in ze vojd.
Tror det ligger till på sådant vis att den innehåller ganska mycket åsikter som stämmer överrens med mina egna. Ja, det är nästa som om det är jag själv som skriver den. Massor med bra humor och roliga åsikter och funderingar, och när jag läser Im going; "DAMN, killen har ju fan rätt i allt han skriver. Han måste vara ett geni lr något".

Jepps, och nu är det frühstück tajm. Det blir en banan-shake du jour.
Jepps, ses!

Jobb...

(Chefen) - Unit, varför jobbar du inte?
(Unit) - För det finns inget att göra.
(Chefen) - Men låtsas att du jobbar.
(Unit) - Varför låtsas inte du att jag jobbar? Jaaa, du får mer i lön, fantisera du. Låtsas att jag moppar, help yourself.

Version 1.1

Jag kan vara en bättre människa. En bättre person. Jag vet att jag kan vara en bättre vän, son, bror, pojkvän, älskare, konsument, kock, medmänniska. Jag har recepet i huvudet som kan göra mig till allt detta, en bättre version av den jag är nu. Alla kan och vet hur det ska gå till, hur de ska maka sig till en bättre framställning av sig själva, men ingen orkar. Ingen vill, jag vill inte för jag bryr mig inte. Jag kunde ge tiggaren där borta 20 kr och mycket mer utan att mitt liv gick fel, jag kan ha större tålamod mot min flickvän. Jag borde hälsa på min mamma oftare, lyssna på min syster mer. Jag kan vara mindre egoistisk i sängen. Jag hade kunnat engagera mig i fattiga, i svältande barn, skänka pengar till cancerforskning, handla ekologiskt, borsta tänderna oftare och försöka le mer.
Nu är frågan; varför? Varför gör jag inte allt detta om jag vet att det blir till det bättre för alla? Hahaha, jo för jag orkar inte som jag skrev innan. Ingen orkar eller bryr sig. Alla bryr sig bara om sig själva och har föga ork eller tålamod över till annat. Vi kan alla bli de helgon vi vill att alla andra ska bli, men vi vill inte själva ta oss den tid att göra den lilla förändring i våra liv så vi kommer ett steg nämre Jesus, Muhammed eller Dalai Lama. Palla vara ett helgon när man är omgiven av likgiltighet.

Jag ville bara fästa er uppmärksamhet vid att ni faktiskt kan vara bättre än de ni är nu, och jag vet att ingen som läser detta kommer bry sig. Haha, inte ens jag.

Palla rubrik

"Du offrar för mycket tid för ditt jobb", sade min ganne till mig idag. Han menade att jag inte verkade göra något annat än att jobba. Jag skämtade bort det genom att påpeka att jag bara ska jobba tills nästa sommar.
"Precis vad jag själv sade, men sedan är man fast", svarade han. Föga anar han att jag inte har planer som involverar fru och barn. Jag hade en gång, med det var då och nu är nu.

Något som stör mig är när personer säger något och menar något helt annat. Större delen av alla bråk jag någonsin haft i mina tidigare förhållanden är ett resultat av ett sådant betéende. Alla verkar göra det. Först trodde jag att det var något som tjejer hade ensamrätt till, men sedan såg jag det på jobb för några dagar sedan, en kille som står framför mig och gör precis så. Säger och gör något, men vill och menar något helt annat. Det fick mig att tänka; vafan håller alla på med? Och när jag reflekterat en stund kom jag fram till att jag själv gör så ibland. Jag ska prova att vara helt öppen under ett par dagar. Jag ska inte snärja mina meningar med dolda budskap, jag ska vara fram och öppen. Borde iallafall rensa ut missförstånden i mitt liv. Visserligen är människor vana vid dessa sublima meddelandena folk skickar ut så de kommer säkert missta min ärlighet för något annat och så är karusellen igång igen.

Orkar inte med den skiten mer...

- "Unit, finns det något som du ångrar att du gjort?"
- "Tjänar det något till att ångra sig?"
- "Hmm, nej det tror jag inte."
- "Nej, det gör det inte. Det finns inget jag ångrar...men en del jag önskar hade varit annorlunda."

RSS 2.0