Singlar och äkta män

Som nybliven singel finns det en del saker man måste ta itu med. Först och främst börja med alla dessa hygienting som man ignorerat i ett förhållande, så som att raka sig minst en gång i veckan, borsta tänderna varje dag (viktig) och börja använda deodorant.

Andra essentiella ting att tänka på är att börja äta gashämmande mat, dra ned på ostbågarna och börja komma i form. Trots att tjejer (oftast) säger att det är personen de blir kära i så är det kroppen de ska ha sex med senare, och den måste vi ta hand om.

Och nu när vi ändå pratar om att träna så måste jag klargöra för alla oss grabbar hur det ligger till. Nu råkar det vara på sådant vis att vi grabbar är uppdelade i två helt olika klasser; nämligen de Fåfänga fjollorna och de råbarkade männen.

Förklaring följer på vad skillnaden mellan dessa två är. De Fåfänga fjollorna är killar som går till gymmet i linne och pumpar musklerna framför spegeln i deras ultra narcissiska lilla bubbla de lever i. De motionerar endast för att få en snygg kropp som de kan visa upp så fort tillfällen visar sig. De solar solarier, rakar sig på konstiga ställen och vissa som går riktigt långt sminkar sig lite diskret. Kläderna de väljer är designade för att framhäva deras fjantiga former och det är pinsamt att se de självupptagna jävlarna. Äkta män håller fan inte på såhär. Riktiga killar tränar på gymmet för att prestera bättre i sängen, för att bli sexuella Tyrannosaurus. Vi dricker riktig öl, inte något utspätt skit som Corona eller fjantdrickan Bacardi och cola. Öl och Whiskey ger dig hår på bröstet och äkta män låter det vara kvar där det ska vara! Nu betyder ju inte detta att äkta män inte bryr sig om sitt utseende, tvärt om; de rakar sig i ansiktet så som traditionerna erbjuder. Det finns inte mer än två olika versioner, orakad och rakad. Inte som fjollorna, rakar en jävla massa mönster i huvudet för att...ja inte fan vet jag.

Tjejer som väljer de Fjolliga snubbarna är tydligt bisexuella och borde fan veta bättre. Tjejer som väljer oss riktiga karlar är de riktiga tjejerna. Det är tjejer med ruter i, de vet hur de ska ta hand om sina män, och visar gärna var skåpet ska stå. För min del hade jag gärna tagit en snyting om jag behandlat henne fel, inte så som det görs idag; man lägger på luren i örat och ignorerar att svara på någon dag. Så han fattat att han gjort fel? Tjejer; gör inte så. Det är barnsligt och dessutom har det ingen effekt på oss riktiga killar. Inte prata i telefon med tjejen på en hel dag?? Som straff? Fan vad nice!
Nej men nu ska man iväg till sitt jobb, ett jobb som riktiga karlar och tjejer klarar av, inte fjollorna som står och masserar folks hår eller skvätter parfym på sina kunder i något jävla köpcenter.

Hej hej

Kommentarer
Postat av: hello

Du har så rätt....

2008-05-15 @ 19:05:35
Postat av: Äkta man

Jag vill inte vara en fjollman, men man kan inte välja själv

2008-05-15 @ 20:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0