PS I digg u

Det är något fel på mig, fråga bara mina vänner. I normala fall har jag ett kritiskt intresse till kärleksnoveller eller filmer som slutar lyckligt. Men på senaste har jag haft intresset att se filmer som "U have got mail", "Tro, hopp och kärlek" eller "Snygg sexig singel". De som känner mig vet att dessa filmer föga tillhör den genre jag brukar uppskatta. Men när min syster började prata om PS I love you på jobb, och att hon läste den, fick jag upp ett intresse för den. Inte först, men när hon berättade om den, berättade urdrag ur de brev som den framlide mannen skickat fick jag tårar i ögonen. Det var så vackert och sorgligt. Det var en kärlek som man bara kan läsa om. Idag åkte jag ned till den lokala bokaffären för att köpe just denna bok, men som ni vet lider jag av någon sjukdom som får sina utbrott när jag kommer över tröskeln till en bokaffär, och jag gick därifån med fyra andra böcker förutom PS boken.

Fick precis en avi från cdon oxå, beställde en film. Det råkar vara så att det är väldens bästa film. Ett konstverk, en skapelse från en samling genier. Skådespelarna, musiken, regissören och omgivningen där allt utspelar sig är underbart. Det är en magisk film, och jag kan nästan svära på att om jag träffar någon som har den i sin filmsamling blir det tal om frieri, för så bra är den. Dock har jag inga illusioner om att det är en film som alla uppskattar. Den är komplicerad, surrealistisk och full av frågetecken. Men det är just det som gör den så, vacker. Skådespelarna är fantastiska, de bär hela filmen på sina axlar tillsammans med musiken.
Ikväll blir det filmtajm, jag ska njuta genom hela filmen och jag längtar som ett barn.
Men jag ska inte säga vilken det är, det får ni sitta och fundera på själva.

Måste påminna mig själv att jag ska hämta ut biljetten till operan idag, det blir ju opera på söndag. Dock ska jag dit ensam, fanns ingen som hade tid eller intresse att följa med. Men jag är inte den som står över för att jag är ensam, jag tänker inte missa denna chansen.
Nu blir det till att läsa lite.
Hoppas ni har en fin dag!

Kommentarer
Postat av: Inte bra

Jag har sett den filmen. Den är rätt tråkig. Tacka vet jag en bra hydralare.

2008-06-10 @ 16:26:12
Postat av: Förklaring

Hydralare är alltså en lastbilsfilm.

2008-06-10 @ 16:36:50
Postat av: Trucker

Fel! Hydralare är pornografi

2008-06-10 @ 20:55:14
Postat av: lastbil

hydralare är benämning på en typ av flimer som innehåller biljakter med lastbil. Anledningen är att man ofta körde så fort att hydralsystemet överhettades och det rök enormt mycket från bilarna. Detta blev väldigt tuffa filmer som blev populära i USA och Europa på 80-talet. Tål faktiskt att ses idag också. Kan du komma över titlar som "Trucker bullride" eller "Cargo distance" så se dom.

2008-06-11 @ 21:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0